МЕДИЧНА СЛУЖБА

Медичне обслуговування в дошкільному закладі здійснюється медичними сестрами.

В «Дзвіночку» працюють:

  Старша медична сестра

Рубан Людмила Василівна

(Дата народження:14 травня)

 

Закінчила Шосткинське медичне училище за спеціальністю «Сестринська справа» і здобула кваліфікацію медичної сестри у 1998 році; в дошкільному навчальному закладі № 1 працює з 01.10. 1999 року.

За результатами атестації   (Наказ №82-К від 20.08.2012 року) присвоєно першу кваліфікаційну категорію. 

        Старша медична сестра

Ольшанченко Ірина Володимирівна

(Дата народження: 5 жовтня)

 

Закінчила Глухівське медичне училище за спеціальністю «Лікувальна справа» і здобула кваліфікацію фельдшера у 2001 році;  Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка у 2006 році за спеціальністю "Фізична реабілітація", здобула кваліфікацію "Фізичний реабілітолог, практичний психолог в закладах освіти"; в дошкільному навчальному закладі № 1 працює з 02.06. 2008 року.

За результатами атестації   (Наказ №80-К від 13.08.2014 року) присвоєно другу кваліфікаційну категорію.  


Обов’язки медичної служби

 

 Щоденний контроль за станом здоров’я вихованців

 

         Медичні працівники дошкільного навчального закладу мають здійснювати постійний контроль за станом здоров’я дітей, надавати невідкладну медичну допомогу у разі гострого захворювання або травми, систематично навчати дітей правил особистої гігієни, проводити профілактичні щеплення спільно з лікарем-педіатром згідно з календарем щеплень у порядку і в терміни, встановлені МОЗ.

         Щоденно медичний персонал контролює профілактику травматизму, спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь. Щоденні медичні огляди дітей допомагають своєчасно виявити ознаки захворювання у дитини, ізолювати вихованця від здорових дітей і надати невідкладну медичну допомогу. Основи законодавства України про охорону здоров’я від 19 листопада 1992 р. № 2801-XII із змінами і доповненнями.

 

Контроль за організацією харчування

 

         Медична сестра дошкільного навчального закладу відповідно до законодавства здійснює постійний контроль за організацією харчування, у тому числі за безпекою харчових продуктів та готових страв; умовами та строками їх зберігання і реалізації, технологією приготування страв; виконанням норм харчування тощо. При організації харчування медичний персонал керується насамперед Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (наказ МОН, МОЗ від 17 квітня 2006 р. № 298/227) та порядком організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах (наказ МОН, МОЗ від 1 червня 2005 р. № 242/329).

Примечание: Обязательные к заполнению поля помечены *.

СТАТИСТИКА:

5 БЕРЕЗНЯ 2018 РОКУ НАШОМУ САЙТУ ВИПОВНИЛОСЯ 5 РОКІВ

АДРЕСИ КОРИСНИХ WEB-САЙТІВ:

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТКИ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ